Få solbriller til sport hos Bjørns Briller i Asnæs

De fleste tænker måske, at solbriller kun skal bruges, når solen er fremme, og det er sommerferie. Men det er langt fra tilfældet. Hvis du dyrker en eller anden form for udendørssport, er solbriller vigtige at have med i opbakningen.

 

Solbriller til sport

Hos Bjørns Briller i Asnæs kan du finde sportssolbriller til flere forskellige aktiviteter udenfor. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at forskellige sportsgrene kræver forskellige former for briller. Hvis du dyrker vandsport, kan du fx investere i et par solbriller med polariserende glas, der afviser genskinnet fra vandoverfladen. Til golf kan du få lukkede solbriller, der holder sandet fra dine sving ude.

Sportssolbriller hos optiker i Asnæs

Uanset hvilken udendørssportsgren du dyrker, kan du finde flere slags solbriller til sport hos Bjørns Briller i Asnæs. Vi har briller med forskellige farver, effekter og overfladebehandlinger. Det er vigtigt, at sportssolbriller:

  • Er fremstillet af superfleksible og stærkere materialer
  • Sidder ordentligt fast

Når du dyrker sport, nytter det ikke, at brillerne sidder dårligt. Specialgummi sørger for, at brillerne bliver siddende. Det fleksible og stærke materiale gør, at brillerne passer til dit ansigt og ikke går så let i stykker.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE