Bjørns Briller – din optiker i Asnæs

Hos Bjørns Briller står vi klar til at byde dig velkommen med åbne arme. I vores butik finder du et håndplukket udvalg af de smarteste briller og et sødt personale, der altid står klar til at hjælpe. Vi forhandler naturligvis også solbriller og kontaktlinser, og vi hjælper også gerne med at få økonomien til at hænge sammen via vores rentefri afdragsordning.

Hvad kan vi tilbyde?

Vores sortiment af briller dækker både over de nyeste trends og klassikere, så der er altså rig mulighed for at finde noget til enhver smag. Hvis du foretrækker kontaktlinser, har vi også et stort udvalg af dem. Du kan både få linser med bygningsfejl og flerstyrkelinser.

Uanset om du skal have briller for første gang eller skifte de nuværende ud, tager vi en grundig synsprøve og gennemgår resultaterne med dig. Vi har også et funduskamera, der kan finde sygdomme såsom grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Fundusbilledet sendes til øjenlægen, der giver svar inden for 48 timer.

Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige service, og derfor tager vi løbende på kurser og efteruddannelse for at holde os opdaterede på den nyeste viden og for at indhente ny inspiration.

Høj service og højt humør

Men det hele skal heller ikke blive så alvorligt – og det gør det heller ikke hos os! Vi mener nemlig, at man sagtens kan være professionelle og dygtige og samtidig have det sjovt. Derfor kan du både forvente seriøs rådgivning og hyggelig service hos os. Vi siger aldrig nej tak til lidt sjov og spas – med humor og et glimt i øjet har vi det bedst hos Bjørns Briller.

Kig endelig ind i butikken eller giv os et kald, hvis du har spørgsmål.