Kom til synstræning hos Bjørns Briller i Asnæs

Synsproblemer får mange til at tænke på det at være langsynet eller nærsynet, men sådan behøver det ikke at være. Det handler nemlig ikke kun om, hvorvidt du kan læse en bog uden at holde hånden op foran det ene øje eller se det, der bevæger sig langt foran dig. Et godt syn betyder også, at dine øjne kan samarbejde. Hos nogle fungerer dette samsyn ikke optimalt, hvorved de også har problemer med synet.

Hos Bjørns Briller i Asnæs kan vi hjælpe dig med problemer med samsynet igennem et dybdegående træningsforløb.

Synstræning kan afhjælpe samsynsproblemer

Problemer med samsynet er faktisk, og desværre, meget almindelige. Både børn og voksne lider af problemet, og det kan medføre en række konsekvenser som fx:

  • Hovedpine ved læsning, lavere læse hastighed og problemer med at læse i længere tid
  • Dobbeltsyn
  • Nedsat koncentrationsevne
  • Trætte øjne

De nævnte konsekvenser er også tit symptomerne på samsynsproblemer. Oplever du eller dit barn derfor én eller flere af dem, bør du kontakte din optiker. Som optiker i Asnæs kan vi ud fra en specialiseret test bedømme, om der er brug for synstræning.

Træn alene og sammen med din optiker

Synstræning kræver en indsats både hjemme hos dig selv og hos din optiker. Forløbet kommer nemlig både til at bestå af:

  • Hjemmeøvelser
  • Øvelser hos din optiker
  • Kontrol og praktisk vejledning hos optikeren

Hjemmeøvelserne tager et sted mellem 15 og 30 minutter. Hvis du synes, at det lyder af meget i en travl hverdag med arbejde, aftensmad, børn og madpakker, kan du være ganske rolig. Følger du træningsprogrammet og lægger energi i øvelserne, vil du nemlig hurtigt kunne se resultater. Synstræningsforløbet bliver tilrettelagt efter dine behov. Selve forløbet og forløbets varighed afhænger derfor af dit problem.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING