Hos Bjørns Briller i Asnæs kan du få lavet en synsprøve

Vi bruger vores syn hele tiden. Når vi læser en spændende bog, kører bil, arbejder og til alle de andre små gøremål i løbet af hverdagen. Et godt syn er en forudsætning for god livskvalitet. Derfor skal vi også passe godt på vores syn. Det kan vi gøre ved at investere i briller eller kontaktlinser, når behovet opstår. Nedsat syn kan nemlig nemt opdages med en synsprøve. Hos Bjørns Briller i Asnæs kan vi snildt foretage prøven. Hvis prøven viser nedsat syn, hjælper vi dig med at finde et par briller eller linser med styrke. På den måde kan du igen få et godt syn.

Synsprøve – hvorfor?

En synsprøve hos optikeren er en dybdegående analyse af dit syn. Med prøven er det muligt at finde ud af præcis, hvilken styrke du har behov for i dine brille eller kontaktlinser. En synsprøve er dermed mere nøjagtig end en synstest.

Symptomerne på nedsat syn kan være mange. Blandt andet:

  • Dobbeltsyn eller sløret syn
  • Du får oftere hovedpine
  • Røde øjne

Hvis du i forvejen har briller, men stadig oplever overnævnte gener, kan det være tegn på, at styrken i dine nuværende briller er forkert og skal højnes.

Synsprøve hos optiker i Asnæs – vejen til et bedre syn

Det er meget almindeligt, at du på et tidspunkt i livet begynder at opleve en forværring af synet. Nedsat syn kan skyldes mange ting, men ofte kan problemet klares med et par briller eller kontaktlinser. Er du bekymret for, om dit syn er begyndt at svigte? I så fald er det en rigtig god ide at kontakte din optiker. Hos Bjørns Briller i Asnæs kan vi tjekke dit syn og hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller, så du kan få dit gamle syn igen.