Mulighed for synsfeltscreening hos Bjørns Briller i Asnæs

En synsfeltscreening er for dig, der oplever blinde pletter på nethinden. Hos Bjørns Briller i Asnæs kan du få foretaget screeningen, så du ikke skal gå og bekymre dig.

Hvorfor skal du have en screening?

Ofte skyldes blinde pletter nethinden:

  • Grøn stær
  • Diabetes
  • Andre øjensygdomme

Det er meget vigtigt at være opmærksom på blinde pletter eller indsnævring af synsfeltet, da den rette behandling er afgørende. Sygdommene ødelægger sansecellerne i nethinden, så dit syn forværres. Synsforstyrrelser kan ske ligeså stille og over tid. Det første symptom er ofte, at der sker en indsnævring af synsfeltet. Fordi de færreste opdager problemet i god tid, kan en synsfeltscreening være med til at klarlægge problemet og forebygge synshandicap.

Synsfeltscreening på 15 minutter hos optiker i Asnæs

På kun 15 minutter kan brille- og kontaktlinsebrugere få foretaget en screening af deres syn. Som optiker i Asnæs kan vi foretage testen. Hvis testen viser, at du har udfald i dit synsfelt, handler det om at bestemme årsagen bag. Når vi kender årsagen, kan vi hjælpe dig videre med den rette behandling. Hvis problemet opdages i tide, er det nemmere at forebygge synshandicap og eventuelt blindhed.