Kontaktlinser hos Bjørns Briller i Asnæs

Briller eller kontaktlinser? For nogle mennesker kan det være et svært valg, imens andre er lynhurtige til at beslutte sig. Ved at vælge linser får du en række fordele, som du ikke kan opnå med briller. Hvis du desuden er en person, der let bliver generet af ting i ansigtet eller bare ikke synes, at briller passer til din stil, er linser sandsynligvis det rigtige valg for dig.

Vi hos Bjørns Briller i Asnæs er altid behjælpelige, hvis du har brug for en snak om kontaktlinser eller gerne vil have nogle.

Skift fra briller til kontaktlinser med hjælp fra optiker i Asnæs

Er det første gang, du skal have linser, bør du sætte dig ind de forskellige linsetyper på markedet. Der er efterhånden en del forskellige typer, og hvilke, der er de rigtige, kommer an på dine behov. Du kan nemlig både får 1-dags linser, der ikke kræver nogen som helst rengøring, eller du kan vælge linser, der kan sidde i øjet døgnet rundt eller kun skiftes af og til. Med de mange muligheder er det op til dig at beslutte, hvad der fungerer bedst i din hverdag. Vi hos Bjørns Briller i Asnæs står klar til at rådgive dig.

Fuld bevægelsesfrihed og andre gode fordele

Når du vælger at bruge kontaktlinser over et sæt briller, medfølger der en del fordele som fx:

  • Fuld bevægelsesfrihed
  • Frit udsyn, og de sidder ikke i vejen
  • Linser bliver ikke påvirket af vind og vejr

Uanset hvad du foretager dig, skal du ikke være bange. Linserne bliver i øjnene. I modsætning til briller glider de ikke ned, når du bevæger dig eller dyrker sport, og de dugger ikke, når du træder ind i et varmere lokale. De er praktiske og lette at have med at gøre i hverdagen.