Bjørns Briller i Asnæs – stort udvalg af solbriller med UV beskyttelse

Sommeren er endelig kommet, børnene plasker i vandbassinet i haven, og de voksne nyder en kold øl på terrassen. Alt er dejligt og rart, men du skal huske at beskytte dine øjne. Nok er de fleste glade for solen, men solens stråler er skadelige – især i store mængder. Hvis du specielt tilbringer dine sommerdage på stranden, skal du huske et par gode solbriller. Det tørre sand og vandet reflekterer nemlig solens UV-stråler. Hos Bjørns Briller i Asnæs kan vi hjælpe dig med gode råd til solbriller og finde et par til dig.,

Mange fordele ved solbriller med UV beskyttelse

Selv om det er dejligt, når solen er fremme, skal du også huske at beskytte dig. Ligesom du smører solcreme på kroppen, skal du også passe på dine øjne. Når du er udenfor, og solen skinner, er du udsat for UV-stråling. Ikke alle solbriller beskytter dine øjne på samme måde. Du skal nemlig være opmærksom på, om du køber et par solbriller med UV beskyttelse. Disse briller:

  • Forebygger øjenskade
  • Beskytter dine øjne mod UV-stråler fra solen uanset vejret
  • Gør, at du kan se skarpt og ikke behøver knibe øjnene sammen i solen

Når du er udenfor, er det altid en god ide at huske solbrillerne. Du gør dine øjne en tjeneste.

Få solbriller, der beskytter mod UV-stråling, hos optiker i Asnæs

Som optiker i Asnæs kan vi hjælpe dig med solbriller med UV beskyttelse. Vi finder et par solbriller, der kan yde den bedste beskyttelse, men som også ser skarpe ud i både brillestel og glas. Det sidste er specielt tilfældet, hvis du ønsker en bestemt farvetone i dit glas. Hvis du har brug for at have styrke i dem, kan vi også være behjælpelige med det.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu