Bjørns Briller i Asnæs giver dig hjælp til tørre øjne

Kløende, irriterede og tørre øjne er et alment problem for mange mennesker. Nogle oplever kun af og til, at øjnene ikke kan holde den rigtige fugtighed selv. For andre kan det dog være et større og hyppigere problem. Der er heldigvis gode råd at hente, hvis du er en af dem, der lider af problemet. Der er ting, du både kan gøre selv for at afhjælpe problemet, men optikeren kan også hjælpe. Vi hos Bjørns Briller i Asnæs kan rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til tørre øjne.

Det kan du selv gøre ved tørre øjne

Du kan selv gøre rigtig meget for at undgå tørre øjne. Hjælpen omfatter blandt andet:

  • Sørg for at have et godt indeklima
  • Se ikke på en skærm i længere tid ad gangen – hold jævnligt pauser
  • Få mere omega-3 fedtsyrer igennem fisk, nødder eller kosttilskud

Især indeklimaet er vigtigt at tænke på. Sørg for at lufte jævnligt ud, gør rent og hold temperaturen i lokalet, du sidder i, nogenlunde jævnt og behageligt. Hjælp til tørre øjne handler derfor om mere end blot dine øjne. Det kommer også på, hvad du laver, og hvor du arbejder i hverdagen.

Få hjælp til tørre øjne hos optiker i Asnæs

Hvis du ofte er generet af tørre øjne, kan det være et stort problem i hverdagen. I så fald kan det være en god ide at kontakte din optiker. Som optiker i Asnæs kan vi hjælpe dig, hvis du ikke kan afhjælpe problemet selv. Er tørheden i øjnene opstået efter øjenkirurgi, kan problemet tit klares med øjendråber. Øjendråber fugter øjet. Fortsætter problemet dog, kan det være, at du:

  • har brug for nye briller eller kontaktlinser
  • skal tjekkes for eventuelle øjensygdomme
  • har brug for øjenøvelser