Bjørns Briller i Asnæs hjælper dig med solbriller med styrke

Solbriller er uundværlige, når solen begynder at titte mere og mere frem mellem skyerne. På de varme sommerdage vil du sikkert gerne være udenfor, men det kræver et par gode solbriller til at beskytte dine øjne. I dag er der heldigvis mange muligheder – også hvis du har brug for styrke i dine solbriller.

Vi hos Bjørns Briller i Asnæs har et stort udvalg, du kan lade dig inspirere af.

Solbriller med styrke hos optiker i Asnæs

Hos Bjørns Briller i Asnæs kan du finde mange forskellige slags solbriller med styrke. De fleste kan fås med enkeltstyrkeglas, men langt de fleste kan også laves med flerstyrkeglas. Hvis du både er kort- og langsynet behøver du altså ikke gå på kompromis. Med solbriller med styrke kan du nyde det gode sommervejr og se afslappet i solen uden at knibe øjnene sammen hele tiden.

Solbriller, fit-over eller clip-on

Hvis du bruger briller til hverdag og gerne vil have et sæt nye solbriller, har du flere muligheder at vælge imellem. Hos Bjørns Briller i Asnæs forhandler vi både:

  • Solbriller med styrke
  • Fit-over
  • Clip-on

Du kan altså sagtens finde et par rigtige solbriller med antirefleksbehandling og din styrke. Er du derimod ikke interesseret i hele tiden at skifte mellem dine almindelige briller og solbrillerne på de varme sommerdage, kan du også få solbriller med styrke til at sætte ud over dine nuværende briller. Her kan du vælge mellem fit-over og clip-on. I princippet sætter du bare dine solbriller over dine almindelige briller. Det er en billigere løsning, end hvis du skulle investere i et par nye, selvstændige briller til solen.

Fit-overs bliver tilpasset dine nuværende brilleglas, da de blot sættes over dem. Derimod klipper du clip-ons på dine almindelige briller.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER